En Power Clean ansatt skrur på en varmepumpe der en kunde har valgt oss for en rens

Hvorfor velge oss?

Pust ren luft!

Mange tror en varmepumpe blåser frisk luft fra utsiden og inn i rommet. Det er ikke riktig – det er ikke tilførsel av ny luft men sirkulering av luften som er i rommet. En varmepumpe som er full av skitt vil blåse dette ut i rommet igjen når den er i bruk – som igjen forurenser den luften vi puster inn. Med en Power Clean-service er du garantert en ren varmepumpe og igjen at luften som blåses er fri for skitt og andre partikler som vi ikke ønsker å puste inn. Et godt inneklima starter med god ventilasjon

Bedre effekt!

Alle varmepumper vil over tid miste litt av sin effekt pga at det samler seg skitt og smuss i register og filter. Det vil igjen medføre at den ikke gir like mye varme som når den var ny. En Power Clean-service renser register, viftetrommel og filter og vil gjøre at varmepumpen igjen vil fungere optimalt og gi betydelig bedre effekt. Bedre effekt vil gi mer varme og ikke minst vil strømforbruk og kostnader reduseres. 

Spar penger!

Ved å utføre en Power Clean-service kan du spare opptil 30 % på strømforbruket. Når systemet er skittent, vil enheten jobbe hardere og mindre effektivt for å kjøle eller varme, dette fordi det er motstand i pumpen. Jo hardere enheten må jobbe for å få det ønskede resultatet, jo mer strøm bruker den. 

Reduser støy!

En varmepumpe som ikke har fått service vil kunne bråke mer enn var tilfelle når den var ny. Unormal støy kan komme av flere ting, men ofte skyldes det at varmepumpen må jobbe ekstra for å produsere den varmen du ønsker. Grunnen til det er ofte at registeret og filter er full av skitt. Power Clean-service vil rense varmepumpen og vil bidra til at varmepumpen går lettere igjen – med det avgi mindre støy.

Forleng levetiden!

En regelmessig service på varmepumpen vil gjøre at den fungerer mye lenger enn en som aldri får utført service. Hvis du har kjøpt en ny bil og aldri har den på service, ville du forkorte levetiden med opptil 75 %. Varmepumper er ikke annerledes.

Ta kontakt med oss i dag og be om en rens.

Last ned PDF Rense varmepumpe.

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.